Jamstvo izvirnosti

Samo originalni izdelki

Vsi izdelki, ki jih ponujamo, izvirajo le od certificiranih dobaviteljev. S tem izključujemo možnost, da bi imeli na zalogi blago slabše kakovosti ali dvomljivega porekla. Zato parfume, ki jih ponujamo, pridobivamo od istih dobaviteljev, ki oskrbujejo tradicionalne trgovine z opeko in malto.

Za razliko od parfumerij, ki delujejo v zidanih trgovinah, delamo z minimalnimi maržami in nam ni treba plačevati dragih najemnin v nakupovalnih središčih. Hkrati delamo z več izdelki in zaradi večjih naročnin lahko dosežemo privlačnejše nakupne cene.

Že več kot desetletje prodajamo parfume vam, našim strankam, ki ste tudi jamstvo za kakovost naših izdelkov.


Smo certificirana trgovina

Združenje APEK

 

Smo ponosni člani Združenja za elektronsko poslovanje APEK in se redno udeležujemo usposabljanj in dogodkov za izboljšanje nakupovalnega procesa na našem spletnem mestu.

 

 

Terminološki kodeks za dobavne roke

 

Zavzemamo se za jasne in resnične informacije o dobavnih rokih ter tako izključujemo netočne in zavajajoče informacije o stanju zalog. Predstavniki APEK-a so na podlagi izkušenj spletnih trgovcev na drobno in kupcev pripravili kodeks ravnanja, katerega namen je določiti jasna pravila za obveščanje o stanju zalog ponujenega blaga.

 


Skrbimo za vašo zasebnost

To spletno mesto shranjuje piškotke, ki mu pomagajo pri pravilnem delovanju. Z uporabo naših storitev se strinjate z njihovo uporabo.

Sprejmi vse piškotkenastavitve