O nas

Spletno trgovino ZIVADA by parfesp upravlja družba SP Venture, a.s.,ki poleg spletne trgovine upravlja tudi akademijo za lasno kozmetiko, center za usposabljanje, trgovino v maloprodaji in veleprodajo.


Operatel

SP Venture, a.s.
Lucemburská 1496/8
130 00 Praha 3
IČ: 24677108
DIČ: CZ24677108

Družba SP Venture je bila ustanovljena leta 2010. Vemo, kako delovati na trgu parfumov, in nenehno izboljšujemo svoje znanje, ki ga uporabljamo tudi kot ekskluzivni distributer za češki in slovaški trg več vrhunskih blagovnih znamk. Ekskluzivno zastopamo stekleničke za ponovno polnjenje Travalo, francoske vrhunske parfume, blagovno znamko, poimenovano po istoimenskem črnem diamantu, ki je s svojimi 88 karati največji tovrstni diamant na svetu, Korloff, profesionalni kozmetiki za lase Glynt, Graham Hill in Inebrya, svetovno številko dve za frizerske salone REUZEL ter ekološko profesionalno nego My.Organics in Organics Pharm.


 

Akademija in center za usposabljanje

Strokovno usposabljanje, predstavitve izdelkov in novosti, workshopi, know-how. Poznamo lasno kozmetiko in svoje znanje radi prenašamo na različne dogodke, ki jih redno organiziramo v naši akademiji. Datumi in informacije za posamezne dejavnosti so na voljo na uradnih spletnih straneh zastopanih blagovnih znamk REUZEL, Inebrya, Glynt, Graham Hill, My.Organics, Organics Pharm. Priporočamo predvsem za frizerje in kozmetične salone.

SP Venture, a.s.
Průmyslová 1515/14, Praha
telefon: 734 233 644
email: recepce@spventure.cz


Skladišče in distribucija

Naše glavno skladišče s površino 1550m^2, iz katerega potujejo vaši dišeči paketi. V povprečju pošljemo 1800 naročil na dan za skupno 9 spletnih trgovin v smeri B2C in B2B. Pri pakiranju smo zelo skrbni, zlasti pri parfumih. Vsak izdelek zavijemo v mehurčkasto folijo in ga položimo v trpežne škatle iz trislojnega kartona. Z našimi partnerji za pošiljanje vzdržujemo pozitivne odnose, da bi zagotovili, da vas vsak paket doseže varno in v najkrajšem možnem času. Naročila pošiljamo tudi v sosednje države, kot sta Slovaška in Poljska, v vzhodni Evropi pa na Madžarsko in v Romunijo.

SP Venture, a.s.
Průmyslová 1515/14, Praha
telefon: 273 134 455
email: recepce@spventure.cz

 

 

Skrbimo za vašo zasebnost

To spletno mesto shranjuje piškotke, ki mu pomagajo pri pravilnem delovanju. Z uporabo naših storitev se strinjate z njihovo uporabo.

Sprejmi vse piškotkenastavitve