Trgovina na debelo

Podjetje SP Venture a.s. je že več kot 10 let zanesljiv dobavitelj parfumov, izdelkov za nego las in kozmetike za več deset strank po vsej Evropi. Ogromne zaloge, ekskluzivno zastopanje vrhunskih blagovnih znamk, povezava API s trenutnimi zalogami in minimalne cene izdelkov skupaj z natančno usklajenimi logističnimi procesi nas naredijo za idealnega partnerja za sodelovanje.

Če vas zanima sodelovanje z nami, se registrirajte v naš sistem za veleprodajo na spletni strani www.perfumes-b2b.com. Tam si boste po odobritvi registracije v pregledni obliki ogledali tudi našo celotno ponudbo izdelkov, vključno z veleprodajnimi cenami.


Distribucija

SP Venture a.s. - ekskluzivni distributer blagovne znamke Korloff na Češkem in Slovaškem
Znamko Korloff je leta 1978 ustanovil francoski draguljar Daniel Paillasseur iz Lyona. Podjetje s sedežem v Parizu že od samega začetka proizvaja luksuzni nakit, v zadnjem času pa tudi vrhunske ure, kakovostna sončna očala, tako sončna kot dioptrijska, in, kar je najpomembneje, popolne dišave, ki vas bodo očarale enako kot dovršen nakit.

SP Venture a.s. - ekskluzivni distributer blagovne znamke Travalo na Češkem in Slovaškem
Ste utrujeni od prenašanja velikih steklenic, ki v vaši torbici zavzamejo preveč prostora? Potem izkoristite našo ponudbo in dobite Travalo. Travalo je razpršilnik za parfume, ki ga je mogoče ponovno napolniti in s katerim lahko imate svoj najljubši parfum vedno pri sebi, ne da bi obtežil vašo torbico. Preprosto ga pritrdite na stekleničko parfuma s snemljivo glavo, jo nekajkrat stisnite in Travalo se napolni ter je pripravljen za uporabo.

SP Venture a.s. - ekskluzivni distributer blagovne znamke Inebrya na Češkem in Slovaškem
Inebrya je vrhunska italijanska blagovna znamka kozmetike za lase, ki se proizvaja posebej za profesionalne frizerje. Strankam ponuja več linij izdelkov za različne vrste las in njihove individualne potrebe. Tako lahko poskrbite za svoje lase od umivanja do oblikovanja. Inebrya je med drugim razvila ekskluzivno tehnologijo barvanja. Barvila ne vsebujejo amoniaka, za njihovo aktivacijo pa je v primerjavi z običajnimi barvili potrebnih le 10 % oksidanta. Barve Inebrya imajo preprosto izjemno tehnološko formulo, ki zagotavlja čudovito barvo, hkrati pa zagotavlja nego las in jih ne poškoduje.

Ta spletna trgovina shranjuje piškotke, ki ji pomagajo pri pravilnem delovanju. Z uporabo naših storitev se strinjate z njihovo uporabo.

Zavrni piškotkeSprejmi vse piškotke